چاپ دیجیتال و افست آلفا

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

لیبل بار کد محصول

برای سرعت بخشیدن به ثبت سفارشات مشتری و جلوگیری از اتلاف وقت در فروشگاه‌ها از لیبل بارکد استفاده ‌می‌ شود.

برای سرعت بخشیدن به ثبت سفارشات مشتری و جلوگیری از اتلاف وقت در فروشگاه‌ها از لیبل بارکد استفاده ‌می‌ شود.

در اموال گذاری شرکتهایی که اموال زیادی دارند استفاده از سیستم های قدیمی یا سنتی موجب کندی و اتلاف وقت در ثبت اموال می باشد، لذا مجموعه‌ها برای سرعت بخشیدن به ثبت اموال و جلوگیری از اتلاف وقت و خطاهای سیستم سنتی به سمت سیستم های نرم افزاری و دیجیتالی رفته اند.

در مجموعه‌هایی که از یک سیستم نرم افزاری برای مدیریت اموال و تجهیزات استفاده می‌شود، لیبل بارکد دار برای ثبت دارایی و اموال در سیستم نرم افزاری کاربرد فراوانی دارد.

با ثبت بارکد در سیستم های نوین سرعت ثبت اموال و اموال گردانی بهبود یافته و دقیق تر خواهد بود.

 

بارکدها برای رمزگذاری اطلاعات استفاده می‌شوند و دارای سیمبولوژی‌های متفاوتی هستند. به طور کلی این بارکدها به چند دسته تقسیم می‌شوند. دسته اول بارکدهای یک بعدی هستند. بارکدهای دو بعدی در دسته دوم قرار می‌گیرند. سیمبولوژی‌های بارکد بسیار متنوع و متفاوت است و هر کدام از آنها دارای ویژگی‌های به خصوصی هستند. در این میان طیف گسترده‌ای از بارکدهای code36, code 128, Qr code, data matrix هستند که در دسته پرکاربردترین و معروف‌ترین بارکدها قرار می‌گیرند.

لیبل‌ها با جنس‌های متفاوتی بر روی اجناس یا محصولات چاپ می‌شوند. در نتیجه در ادامه این مطلب می‌خواهیم در مورد جنس این لیبل‌ها صحبت کنیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید به قسمت محصولات استیکر زیم مراجعه کنید و با مشاهده بیشتر استیکرها و برچسب‌ها اطلاعات کافی را به دست بیاورید.

استیکر زیم چاپ لیبل بارکد را بر روی انواع مختلف چسب‌ها و با استفاده از لیبل پرینتر صنعتی انجام می‌دهد و آن را در اختیار شما قرار خواهد داد. نمونه اول لیبل کاغذی است. لیبل‌های کاغذی نسبت به دیگر لیبل‌ها دوام کمتری دارد؛ اما به راحتی از روی سطح جدا می‌شوند. قیمت بسیار پایینی دارند. برای جعبه‌های مقوایی، صنایع پوشاک و مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای چاپ لیبل کاغذی هم می‌توانید از ریبون‌های وکس یا وکس رزین استفاده کرد. نمونه دوم لیبل‌های پی‌وی‌سی هستند. لیبل‌ها با نام لیبل صدفی هم شناخته شده‌اند که در انواع مات و براق قابل سفارش هستند. برای چاپ لیبل بارکد بر روی لیبل پی‌وی‌سی از ریبون وکس، رزین و سوپر رزین استفاده می‌کند.

لیبل‌های دسته بعدی لیبل‌های متال هستند. لیبل متال یا همان متالایز در برابر حرارت و پارگی مقاومت بسیار بالایی دارد و حتی می‌تواند تا دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد را تحمل کند. زیرا از نوعی آلیاژ آلومینیوم ساخته شده است. برای چاپ لیبل روی برچسب‌های متال از ریبون‌های رزین و سوپر رزین استفاده می‌شود. این لیبل‌ها در برابر ساییدگی و خشم مقاومت بسیار خوبی دارند. دسته چهارم لیبل‌های شبرنگ هستند. این لیبل‌های شبرنگ می‌توانند رفلکس نور ایجاد کنند. برای همین در محیط‌های کم نور و تاریک می‌توان از آنها استفاده کرد.

یکی از عمده‌ترین کاربردهای این لیبل‌ها این است که برای موارد امنیتی و اموالگردانی سازمان‌ها و ادارات استفاده می‌شوند. لیبل‌های حرارتی نوعی دیگر از لیبل‌ها هستند. برای چاپ لیبل بارکد روی برچسب حرارتی نیاز به ریبون نیست؛ زیرا به خاطر جنسی که دارند به صورت حرارتی چاپ می‌شوند و برای چاپ‌های سریع مانند رسید بسیار مناسب است. آخرین لیبل‌ها لیبل‌های وید (void) هستند که برای مصارف امنیتی استفاده می‌شوند. نوعی لیبل گارانتی است که نمی‌توان آن را از روی سطح جدا کرد؛ زیرا پس از جدا شدن بر روی سطح علامت وید را خواهید دید.

برچسب‌های بارکد با اندازه‌ها و ابعاد مختلف قابل سفارش هستند. شما می‌توانید رول‌های لیبل بارکد را به صورت تک ردیفه، دو ردیفه، ۳، ۴ و یا حتی ۵ ردیف سفارش دهید. با توجه به ابعاد کالا و اندازه بارکد می‌توانید آنها را انتخاب کنید. هنگام انتخاب رول برچسب برای چاپ لیبل بارکد باید یک سری نکات را مد نظر قرار دهید. از جمله نوع پرینتر و حجم رولی که در آن قرار می‌گیرد. برای مثال پرینترهای رومیزی نسبت به لیبل پرینترهای صنعتی رول برچسب کمتری را در خود جای خواهند داد. بوبین رول برچسب را حتماً در نظر بگیرید. مورد سوم این است که در هنگام خرید باید به سایز ریبون دقت کنید. سایز ریبون برچسب باید نزدیک به هم باشد. یعنی برچسب ۷ میلیمتری ریبون ۸ میلیمتری نیاز دارد. در صورتی که تناسب این ابعاد حفظ نشود بخشی از ریبون هدر خواهد رفت.

چاپ دیجیتال و افست آلفا